tiistaina, kesäkuuta 14, 2016

HAZARDA BRUO SONSISTEMO - Smut Babylon

Just when you/me/everyone else recovered from latest SSS split release and Hazarda debut EP, here comes a new full length free download from Salakapakka Sound System's evil twin Hazarda Bruo Sonsistemo. "Smut Babylon" is a tribute to the underbelly of visceral non-cinema and scum celluloid.

"Hazarda Bruo Sonsistemo tekee epämusiikkiaan kunnianosoituksena roskaelokuvalle ja muulle oudolle kuvamateriaalille. Smut Babylon on pääosin outosävyistä, ohuehkoa ja hyökkäävää noisea joka alussa lähentelee ambientin rajoja. Kuuntelukokemus on lievästi sanoen haastava, sillä sisällön äänenvoimakkuus aaltoilee hyvin hiljaisesta korvia helposti riipivään. Yksinkertaisen pinnan alta löytyy joka tapauksessa kiinnostavia sävyjä ja rakenteita niin että paketin kappaleet eivät jää pelkäksi (epä)taidekohinaksi. Teoskokonaisuus onnistuu parhaalle noiselle ominaisessa “uuden hiljaisuuden” luomisessa hälyn avulla, niin että kuulijasta tuntuu oudolta kun sirinä yhtäkkiä katoaakin pois. Varsinkin Ultra Sonic Suicide Captured Live on TV, joka on hyvällä tavalla kuin noisefiltterin läpi ajettua Troumia, on tästä erinomainen esimerkki.​"

Track titles are:
1. Dark corners of the audiovisual entertainment
2. Ultra sonic suicide captured live on tv
3. Snake feast
4. Man gets punished by a dog
5. Asian shockumentary galore
6. Smut Babylon

Mediafire link for zipped 320kbps mp3 files here
Uncompressed WAV & mp3 files at Archive

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2016

Salakapakka Sound System & Sodadosa - split

Salakapakka Sound System joined forces with Indonesian noise unit Sodadosa for a split Bandcamp EP. Result is a fascinating mixture of found object brutality and screeching noisy ambient with Asian influences.
Download it free from Sodadosa bandcamp page.